O Nama

Privredno društvo MP International već više od decenije zahteve svoih klijenata pretvara u rešene zadatke na obostrano zadovoljstvo.

hemija diverseyPosvećenost cilju, zajednički rad i konačni rezultati su veze kojima smo se na duge staze vezali za svakog našeg poslovnog partnera.

U Svet higijene zakoračili smo 2002. godine, predstavljajući i distribuirajući proizvode jedne od najvećih i najkvalitetnijih svetskih kompanija DIVERSEY u cijem sastavu radi i vodeći proizvođač mašina za čišćenje podova TASKI.

Snabdevajući proizvođače hrane i pića, industriju, javne objekte i ustanove, HOREKA i sektor brze hrane, kao i firme koje se bave uslužnim održavanjem higijene, uspostavljamo i ispunjavamo standarde koji se uvažavaju u celom svetu.

MP International je firma koja se bavi prodajom hemijskih sredstava za čišćenje i dezinfekciu, dozirne i prateće opreme, kao i mašina za održavanje svih vrsta podova, ali i higijenski inženjering, to jest projektovanje i implementiranje higijenskih rešenja, CIP postrojenja, OPC sistema, i sl. je ono čijom se ponudom izdvajamo od drugih na tržištu.

Naši realizovani projekti i ugledni domaći i internacionalni kupci su ogledalo našeg rada.

Kako bi svoju ponudu proširili i time još šire i bolje zadovoljili zahteve naših kupaca, svoj asortiman smo upotpunili i proizvodima drugih proizvođača internacionalnog ugleda kao sto su:

3M filcevi, abrazivi, sunđeri za ribanje i dr.,

SYR profesionalna oprema za čišćenje,

PRODIFA sredstva i aparati za osvežavanje vazduha i tekstila,

SOTECO profesionalni usisivači za suvo i mokro usisavanje i ekstrakcione mašine

STOLZENBERG mašine za suvo čišćenje.

diversey hemijaVisoke standarde koje sebi postavljamo u ispunjenju svih zahteva i potreba kako naših kupaca tako i nas samih, moguće je uspostaviti i održati samo uz predan i svakodnevan rad svih zaposlenih gde je njihova stručnost imperativ koji se podrazumeva.

Spoj iskustva i mladosti, predanost i lojalnost firmi i partnerima, kao i veliko znanje koje naši zaposleni poseduju i primenjuju čini nas veoma ponosnim.

Ako je čišćenje samo početak, a od početka smo bili i želimo da budemo sa Vama, onda ćemo zajedno i sigurno ostvariti i čistiju, zdraviju budućnost.

Izrada web stranice Golub web dizajn