O NAMA

O NAMA

O NAMA

Privredno društvo MP International već više od 15 godina zahteve svojih klijenata pretvara u rešene zadatke na obostrano zadovoljstvo. Posvećenost cilju, zajednički rad i konačni rezultati su veze kojima smo se na duge staze vezali za svakog našeg poslovnog partnera.

U Svet higijene zakoračili smo 2002. godine, predstavljajući i distribuirajući proizvode neke od najvećih i najkvalitetnijih svetskih kompanija.
Snabdevajući proizvođače hrane i pića, industriju, javne objekte i ustanove, HORECA i sektor brze hrane, kao i firme koje se bave uslužnim održavanjem higijene, uspostavljamo i ispunjavamo standarde koji se uvažavaju u celom svetu.

MP International je firma koja se bavi prodajom hemijskih sredstava za čišćenje i dezinfekciju, dozirne i prateće opreme, kao i mašina za održavanje svih vrsta podova, ali i higijenski inženjering, to jest projektovanje i implementiranje higijenskih rešenja, CIP postrojenja, OPC sistema, I sl. i to je ono čijom se ponudom izdvajamo od drugih na tržištu.

Naši realizovani projekti i ugledni domaći i internacionalni kupci su ogledalo našeg rada.
Visoke standarde koje sebi postavljamo u ispunjenju svih zahteva i potreba kako naših kupaca tako i nas samih, moguće je uspostaviti i održati samo uz predan i svakodnevan rad svih zaposlenih gde je njihova stručnost imperativ koji se podrazumeva.

Spoj iskustva i mladosti, predanost i lojalnost firmi i partnerima, kao i veliko znanje koje naši zaposleni poseduju i primenjuju čini nas veoma ponosnim. Neprestanim ulaganjem u asortiman i kvalitet ponude, edukacija, lojalnost kako prema zaposlenima tako i poslovnim saradnicima su ciljevi koje neprestano zadajemo I dostižemo.
Ako je čišćenje samo početak, a od početka smo bili i želimo da budemo sa Vama, onda ćemo zajedno i sigurno ostvariti i čistiju, zdraviju budućnost.